Heeft u beveiliging nodig voor een project, object, evenement of persoon? Wij kunnen helpen!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Zorgbeveiliging door uitgebreid getrainde beveiligers

Veel mensen hebben toegang tot een zorginstelling. Van mensen die hulp nodig hebben, ouderen tot daklozen. Deze uiteenlopende mensen hebben elk een eigen verhaal en elk een eigen situatie. De kans is dan ook zeker aanwezig dat personeel en bezoekers te maken kunnen krijgen met emoties die hoog kunnen oplopen. Emoties die te maken hebben met de situatie of in lijn staan met het karakter van de betreffende personen. Denk aan agressie, wanhoop of onbegrip.

Zorgbeveiliging gaat dan hier ook een stap verder dan bijvoorbeeld bedrijfsbeveiliging. Ons personeel is hier uitgebreid op getraind en weet bij een incident op de juiste manier te handelen.

Flexibel inzetbaar bij zorgbeveiliging

Waaruit bestaat onze zorgbeveiliging?

Iedere zorginstelling is anders en vraagt om een eigen aanpak. Zo doen we meer dan alleen bewaken / beveiligen. We kunnen ook de ontvangst bij u op locatie regelen. Gasten ontvangen en als aanspreekpunt van uw zorginstellingen dienen, voor men verder de locatie gaat betreden. U kunt er dan ook van op aan dat ons personeel zeer gastvrij is, maar ook kordaat en streng kan optreden wanneer de situatie daar om vraagt. Dat kan een gevaarlijke situatie zijn of een hulpbehoevende situatie. Daarom zijn al onze (zorg)beveiligers gediplomeerd om eerste hulp te verlenen.

Waarom Young Security?

Onze zorgbeveiligers zijn uitgebreid getraind en weten zich goed in te leven in uw doelgroep. De zorgbeveiligers zien potentiële problemen aankomen en kunnen dit met de juiste communicatie en kordaat te zijn voorkomen. Flexibiliteit is een van onze kernwaarden en dat ziet u terug in hoe we ons aanpassen aan de situatie. Naast dat we er voor de bewaking zijn, dragen we ook bij aan een fijne sfeer. Ook dat is belangrijk.

Onze beveiligers in het kort:

  • Uitgebreid getrainde beveiligers
  • Gediplomeerd om ook eerste hulp te verrichten
  • Flexibel inzetbaar: we kunnen in elke organisatie opgaan
  • We hebben een zesde zintuig voor alles wat anders is dan gewoonlijk

Speciale zorgbeveiliging inhuren

Net als bij een gemiddeld bedrijf hoeft onze zorgbeveiliging niet op een bepaald tijdstip te stoppen voor die dag. Desgewenst staan we 24/7 voor u klaar en zijn we er meteen wanneer het nodig is. Ook midden in de nacht Hoe de beveiliging bij uw zorginstelling eruit komt te zien, bespreken we graag samen met u in een persoonlijk gesprek. Alles gaat altijd in goed overleg. Neem daarvoor gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Verstuur snel en gemakkelijk een offerteaanvraag via ons online formulier. Wij trachten er naar om binnen één werkdag een zo uitgebreid mogelijke offerte uw kant op te sturen, welke aangepast is aan uw wensen.