Heeft u beveiliging nodig voor een project, object, evenement of persoon? Wij kunnen helpen!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Beveiliging tijdens uitvaart

Het komt in onze huidige samenleving steeds vaker voor dat inbrekers gebruik maken van uw verdriet. Inbrekers lezen overlijdensadvertenties in kranten, op zoek naar adressen om in te breken. Zeker wanneer er rouwadvertenties zijn geplaatst hebben inbrekers inzicht in de afwezigheid van familie en leegstand van de woning van de overledene c.q. de woningen/bedrijfspanden van de familie.

Uitvaartbeveiliging

Inbrekers worden steeds creatiever, maar hebben ook steeds minder respect voor de medemens. Want maar al te vaak gebeurt een inbraak ergens tussen het moment van overlijden en de uitvaart. Inbrekers weten dan vrijwel zeker dat er op dat moment niemand thuis is. Wilt u tijdens de uitvaart de eigendommen van u en uw dierbaren laten beveiligen? Young Security biedt de oplossing: uitvaartbeveiliging.

Young Security Uitvaartbeveiliging: intensieve toezicht en controle

Tijdens de plechtigheid en de  uitvaart komt het maar al te vaak voor dat er wordt ingebroken in de woning of het bedrijf van de overledene en/of de familie. Zelfs als in de rouwadvertentie geen adresgegevens zijn opgenomen weten inbrekers deze vandaag de dag onder andere via het internet en sociale media te achterhalen.

Uitvaartbeveiliging neemt zorgen uit handen

Uitvaartbeveiliging van Young Security zorgt ervoor dat ten tijde van de uitvaart het onroerend goed bewaakt wordt. Veelal gaat het hier om het vroegtijdig signaleren van ongewenste personen. Onze beveiligers beveiligen de eigendommen van u en uw dierbaren. Onze dienstauto en onze beveiligers ter plaatse zorgen voor een preventieve werking om en bij het huis. Ramen en deuren worden gecontroleerd en er wordt een ronde gemaakt door de straat en de omgeving.

Beveiliging tijdens de plechtigheid

Bij een uitvaart waar veel publiek en/of pers wordt verwacht of een uitvaart waarbij de emoties eventueel hoog op kunnen lopen, kan het nodig zijn dat ook tijdens de condoleance periode en de plechtigheid beveiliging nodig is. Young Security beschikt over deskundige en representatieve beveiligers die tijdens een uitvaart op de achtergrond preventief aanwezig kunnen zijn en indien nodig bij hoogoplopende emoties, ongewenst bezoek of een grote toeloop kunnen optreden.

Uitvaartbeveiliging wordt steeds belangrijker

Wilt u tijdens de uitvaart geen ongewenste personen in en rondom uw onroerend goed? En tijdens de uitvaart ook geen ongenodigde gasten? Schakel dan Young Security in voor professionele uitvaartbeveiliging.

Kies voor veiligheid en niet voor mogelijk dubbel leed.
Kies voor uitvaartbeveiliging van Young Security.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Verstuur snel en gemakkelijk een offerteaanvraag via ons online formulier. Wij trachten er naar om binnen één werkdag een zo uitgebreid mogelijke offerte uw kant op te sturen, welke aangepast is aan uw wensen.