Heeft u beveiliging nodig voor een project, object, evenement of persoon? Wij kunnen helpen!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Young Security is actief op het gebied van transportbeveiliging voor het beveiligen en begeleiden vanaf het beginpunt tot aan de eindbestemming. Dit is zowel nationaal als international en wordt uitgevoerd door één gediplomeerde beveiliger en één begeleider tijdens de rit. Desgewenst kan ook een tweede beveiliger aanwezig zijn in het te begeleiden voertuig.

De begeleiding van een transporteur wordt onder toezicht gehouden o.a. met onopvallende auto’s. Afhankelijk van de opdracht, kan indien gewenst gebruik worden gemaakt van een opvallende Young Security auto.

Waarvoor worden de onopvallende auto’s ingezet?
Onopvallende auto’s kunnen ingezet worden wanneer er een lading moet plaatsvinden en/of vervoerd moet worden.
De voertuigen die wij gebruiken zijn uitgerust met een modern navigatie- en communicatiesysteem. Hiermee wordt voortdurend contact gehouden met de chauffeur van het te beveiligen voertuig, de locatie van de eindbestemming en uiteraard met u als opdrachtgever.

Bij calamiteiten worden er foto- en videoregistraties gemaakt en zal direct contact opgenomen worden met de thuisbasis. Tijdens de rit moet de chauffeur rusten en zal onze beveiliger toezicht houden op de te vervoeren lading.
Tevens kan deze service ingehuurd worden om waardevolle documenten, poststukken en materialen te bezorgen. Deze kunnen door onze vakbekwame beveiligers in onopvallende auto’s vervoerd worden, zowel nationaal als internationaal.
Iedere vakbekwame beveiliger die als transportbeveiliger werkt, is uiteraard in het bezit van een certificaat welke aansluit op de specifieke behoeftes van de opdrachtgever. Deze aanvullende certificaat houdt in dat de beveiliger specifiek is getraind en opgeleid voor de werkzaamheden die hij moet verrichten.

Welke transportfaciliteiten voeren onze beveiligers uit?

  • Transportbeveiliging
  • Transportbegeleiding
  • Transportbewaking
  • Transportbeveiliging met een gecertificeerde hond
  • Vervoeren van belangrijk poststukken

Welke certificaten hebben de beveiligers nog meer?
Al onze transportbeveiligers zijn in het bezit van; BHV, EHBO en AED. Dit totaal concept verhoogt de kwaliteit en de kennis van onze werknemers.

De overige modules zijn modulair opgebouwd en afgestemd op de specifieke behoeftes van de opdrachtgever voor de functie van transportbeveiliging. Hierdoor worden de overige certificaten of diploma’s behaald op het moment dat deze werknemers in aanmerking komen voor de functie.
Met Young Security bent u compleet ontzorgt.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Verstuur snel en gemakkelijk een offerteaanvraag via ons online formulier. Wij trachten er naar om binnen één werkdag een zo uitgebreid mogelijke offerte uw kant op te sturen, welke aangepast is aan uw wensen.