Heeft u beveiliging nodig voor een project, object, evenement of persoon? Wij kunnen helpen!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Met beveiligers van Young Security verzeker je jezelf van representatieve mensen die hun functie serieus nemen. Ook voor receptiediensten zijn ze daarom uitermate geschikt. Zo heb je iemand voor de beveiliging en voor de ontvangst van mensen ineen. Met een beveiliger aan jouw ontvangstdesk herken je problemen op tijd en beschik je over iemand die daar een adequate oplossing voor zoekt. Daarnaast heeft een beveiliger bij de entree ook een preventieve werking. Mensen met kwade bedoelingen worden afgeschrikt en zoeken hun heil ergens anders. Zo voorkom je met onze receptiediensten dat kostbare eigendommen gevaar lopen of dat ongewilde gasten jouw pand betreden.

Een beveiligde en gastvrije receptie ineen

Young Security heeft jarenlange ervaring op het gebied van allerhande beveiliging. Met uitgebreide interne trainingsprogramma’s en strenge kwaliteitseisen van ons personeel verzekeren wij je van een loyale beveiligingspartner voor ieder bedrijf. Bij ons is een beveiliger er nooit alleen maar om de veiligheid te handhaven. Onze medewerkers zijn gediplomeerd om eerste hulp te verrichten en zijn flexibel inzetbaar, zodat ze in elke organisatie op kunnen gaan. Ook met camerabewaking en controlerondes zijn onze medewerkers bekend. Zij hebben een zesde zintuig ontwikkeld voor alles wat abnormaal en anders is dan gewoonlijk, tot in de kleinste details.

Hoogwaardige receptiediensten

Heb je regelmatig te maken met gasten die jouw pand willen betreden, maar die niet de bevoegdheid hebben om binnen te mogen? Het kan dan wel eens op vervelende situaties uitlopen. Daar wil je jouw receptioniste zonder beveiligingservaring eigenlijk niet mee opzadelen. Het loont dan om iemand aan de desk te hebben, alleen of vergezeld met een eigen receptiemedewerker, zodat vervelende situaties professioneel en zonder escalatie worden opgelost. Receptiediensten zoals het opnemen van de telefoon, ontvangen van bezoekers en personeel, verwerken van jouw post en andere allerhande beveiligingstaken zijn in veilige handen bij de medewerkers van Young Security. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Verstuur snel en gemakkelijk een offerteaanvraag via ons online formulier. Wij trachten er naar om binnen één werkdag een zo uitgebreid mogelijke offerte uw kant op te sturen, welke aangepast is aan uw wensen.