Heeft u beveiliging nodig voor een project, object, evenement of persoon? Wij kunnen helpen!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Objectbeveiliging tijdens en buiten kantooruren

Objectbeveiliging tijdens en buiten kantooruren

Objectbeveiliging zorgt ervoor dat uw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude en vernieling. Objectbeveiliging bestaat uit het uitvoeren van openingsrondes, controles op in- en uitgaande goederen, toegangscontrole, receptiediensten, alarmopvolging. Maar ook collectieve beveiliging zoals het bewaken van industrie- en bedrijventerreinen.

Onze objectbeveiligers zijn werkzaam door heel Nederland. De ervaren en getrainde objectbeveiligers van Young Security staan 24 uur per dag klaar om uw bedrijf te bewaken. Zij zijn gewend om snel te schakelen en te handelen wanneer er onveilige situaties voordoen.

Ja, stuur mij een gratis offerte

Onze ervaren objectbeveiligers worden bij diverse bedrijven ingezet voor:

  • Receptiediensten & toegangscontrole
  • Brand- en sluitrondes
  • Alarmopvolging
  • Controlerondes
  • Collectieve beveiliging

Receptiediensten & toegangscontrole

In veel bedrijven is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Als bedrijf wilt u ongenode gasten buiten houden. Onze beveiligers combineren een vriendelijk ontvangst met een strikt toezicht op de beveiliging en controle op de bezoekersregistratie. Lees hier meer over onze receptiebeveiliging

Brand- en sluitrondes

Wanneer alle medewerkers naar huis zijn controleert de Young Security objectbeveiliger het bedrijfspand en buitenterrein. Deze controleert of ramen en deuren zijn afgesloten, handelt preventief op (brand)gevaarlijke situaties, schakelt verlichting uit en activeert het (brand)alarm.

Alarmopvolging

Uw bedrijf beschikt over een alarmsysteem, maar zelfs het beste alarmsysteem is nutteloos zonder goede opvolging. Alarmopvolging is een vak apart en niet geheel zonder risico. Onze professionals zijn binnen afzienbare tijd aanwezig op locatie en treden adequaat op. Hierdoor hebben u en uw medewerkers zorgeloze nachten.

Controlerondes

Door controlerondes kunnen onveilige situaties snel worden gesignaleerd. De beveiliger loopt controlerondes binnen en/of buiten het bedrijfspand op regelmatige of juist onregelmatige tijdstippen.

Collectieve beveiliging

Industrieterreinen en bedrijventerreinen zijn in de avond ne nachtelijke uren leeg en verlaten. Voor criminelen het ideale moment om toe te slaan. Door inzet van collectieve beveiliging bewaken wij bedrijven en kantoorgebouwen op deze terreinen en controleren op verdachte personen, voertuigen, situaties en andere onregelmatigheden.

Advies over objectbeveiliging?

Doordat elke organisatie een eigen werkwijze en bedrijfsprocessen hanteert, verschillen ook de beveiligingswensen per organisatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een vrijblijvend adviesgesprek, neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Verstuur snel en gemakkelijk een offerteaanvraag via ons online formulier. Wij trachten er naar om binnen één werkdag een zo uitgebreid mogelijke offerte uw kant op te sturen, welke aangepast is aan uw wensen.