Heeft u beveiliging nodig voor een project, object, evenement of persoon? Wij kunnen helpen!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Nachtbewaking met een geschikt samengesteld team

Nachtbewaking is één van de specialiteiten van de veelzijdige bewakingsonderneming Young Security. Bedrijven, werven, goederen, bouwterreinen of gebouwen, alle soorten waardevolle eigendommen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Doordat iedere bewakingsagent over specifieke kwaliteiten beschikt, kunnen wij met zorg een geschikt team samenstellen dat op uw specifieke situatie kan inspelen.

Nachtbewaking met camerabewaking Young Security

Totaalpakket: nachtbewaking in combinatie met camerawagen

Young Security levert graag beveiligingstotaalpakketten aan haar opdrachtgevers, daarom hebben wij nu de mogelijkheid u nachtbewaking in combinatie met een camerawagen te leveren. Denk hierbij aan bouwterreinen waar u graag een camera wilt hebben welke live en op locatie bekeken wordt. Zo weet u zeker dat de beveiliging direct in de buurt is bij calamiteiten.

Waarom een camerawagen met beveiliging op locatie?

Ervaring leert dat zodra een meldkamer beweging op camera ziet er veel te veel tijd verstreken gaat vanaf melding naar beveiliging op locatie. Bovendien zijn de camera’s over het algemeen niet scherp genoeg om een goede afbeelding of opname te maken van de ongewenste bezoeker. Resultaat, gesloopte of gestolen goederen op het bouwterrein, slechte opname / foto waardoor dader achteraf niet gevonden kan worden en een dure surveillant die toch te laat op locatie is. Onze oplossing biedt een betere oplossing, in de camerawagen bevindt zich een beveiliger welke direct actie onderneemt zodra er beweging op de camera gedetecteerd wordt.

Nachtbewaking voor solide beveiliging

Of u nu kiest voor een enkele nachtbewaking of uw bezittingen permanent door ons laat beschermen, wij bieden u altijd de beste oplossingen en service. Onze bewaking heeft in alle gevallen een preventief karakter en wordt vormgegeven aan de hand van uw verwachtingen en doelstellingen. Een goede voorbereiding is in onze ogen dan ook essentieel voor effectieve bewaking. Ook goede persoonlijke communicatie met u, samenwerking met politiediensten en regelmatige evaluatie zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Deze aanpak levert u de garantie van een solide beveiliging op.

Neem snel contact met ons op of vraag een gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte op.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Verstuur snel en gemakkelijk een offerteaanvraag via ons online formulier. Wij trachten er naar om binnen één werkdag een zo uitgebreid mogelijke offerte uw kant op te sturen, welke aangepast is aan uw wensen.