Heeft u beveiliging nodig voor een project, object, evenement of persoon? Wij kunnen helpen!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

De beveiliging van een festival, feest, sportevenement, braderie, beurs of popconcert? Young Security heeft ervaring in evenementenbeveiliging van diverse groot- en kleinschalige evenementen.

Meer dan alleen beveiligen van een evenement

Evenementenbeveiliging

Ieder evenement is anders en vraagt om een andere aanpak. Daarom stemmen wij onze beveiligingsdiensten af op uw specifieke wensen en behoeften. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat graag met u meedenkt en werk uit handen neemt.

Allereerst maken wij een plan van aanpak, passend bij de aard van het evenement. Dit beveiligingsplan is voor u relevant als het gaat om het verkrijgen van de vereiste vergunningen. Onze evenementenbeveiligers zorgen vervolgens voor een veilig verloop van uw evenement en werken volgens het beveiligingsplan.

Onze evenementenbeveiligers

De gediplomeerde en ervaren evenementenbeveiligers van Young Security zijn representatief en gastvrij en zorgen dat uw evenement succesvol en ordelijk verloopt zodat uw gasten zich veilig en welkom voelen. De beveiligers zijn discreet aanwezig en treden vriendelijk maar doortastend op.

Ze zijn op elkaar ingespeeld en werken samen als een team. Voor onderlinge communicatie beschikken wij over een eigen portofoon kanaal waarop de beveiligers korte berichten met elkander delen. Zij weten vervolgens precies wat te doen.

Onze beveiligers zijn breed geschoold en kunnen rondom een evenement ook worden ingezet bij: parkeerbeheer, begeleiden van bezoekersstromen, kaartcontrole, kaartverkoop, EHBO hulpverlening en mogelijke overige taken na overleg.

Kwaliteit Evenementenbeveiliging

De security van een evenement is geen overdreven luxe, maar tegenwoordig een must. Uw evenement moet een succes worden en de beveiliging moet u zonder zorgen uit handen kunnen geven aan een kwalitatief, betrouwbaar en bovenal gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

Young Security heeft meer dan 100 jaar ervaring in evenementenbeveiliging, u kunt achteraf niet anders zeggen in goede handen te zijn geweest.
Door onze ervaring kunnen wij veel uit nemen van de organisaties. Wat wij uit handen kunnen nemen? Lees verder hier onder.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Verstuur snel en gemakkelijk een offerteaanvraag via ons online formulier. Wij trachten er naar om binnen één werkdag een zo uitgebreid mogelijke offerte uw kant op te sturen, welke aangepast is aan uw wensen.