Heeft u beveiliging nodig voor een project, object, evenement of persoon? Wij kunnen helpen!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Met onze chauffeursdiensten kunt u uw tijd beter benutten!

ChauffeursdienstenYoung Security levert u, als enige in heel Nederland, chauffeursdiensten met een nog luxere auto dan de Koning om deze kostbare tijd nog efficiënter te besteden. Dit kan door te ontspannen of uw productieve werktijd voort te zetten terwijl u vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming wordt gebracht door één van onze goed opgeleide chauffeurs. Wilt u een vertrouwd gezicht achter het stuur? Young Security biedt u de juiste chauffeursdiensten.

Ook voor een langere periode kunt u bij ons over dezelfde chauffeur beschikken.

Privéchauffeur

Er zijn diverse redenen om gebruik te maken van een privéchauffeur. Young Security levert voor iedere situatie een passende oplossing. Onze privéchauffeur zijn minimaal vier jaar in het bezit van een rijbewijs en zijn speciaal geselecteerd door ons op rijvaardigheid, communicatieve vaardigheid en representativiteit.

Exclusief directie vervoer door Young SecurityDe directiechauffeur van Young Security brengt u comfortabel van afspraak naar afspraak. Al onze directie- en securitychauffeurs zijn minimaal in het bezit van een door het CBR-geëxamineerde directie rijbewijs (CCV-D1). Naast het chauffeurswerk kan hij u helpen met het verrichten van eventuele neventaken zoals een boodschap halen, uw auto naar het vakantieadres brengen of uw gasten ophalen voor bijvoorbeeld een diner. Ook zijn we er voor u wanneer u alleen een specifieke lading op plaats van bestemming moet worden gebracht. Bekijk meer over onze transportbeveiling.

Security chauffeur

Een security chauffeur die anders kijkt naar het verkeersbeeld en zijn omgeving. Naast de specialistische rijopleidingen zijn deze chauffeurs ook als beveiliger opgeleid. Bijvoorbeeld bij persoonsbeveiliging. Een bijkomende taak is dat een securitychauffeur getraind is op het vroegtijdig onderkennen van risicovolle situaties en het anticiperen hierop. Formatie rijden, ontsnappingstechnieken, hoge snelheidstraining en speciale in- en uitstapprocedures zijn een aantal trainingen die een securitychauffeur van Young Security beheerst en in de praktijk kan brengen als dit nodig is.

Chauffeursdiensten voor artiesten

Chauffeursdiensten met luxe wagen met ruim interieurArtiesten vervoer is van groot belang. Het mag natuurlijk nooit zo zijn dat de artiest om wat voor reden dan ook vertraagd is. Dit is een van de redenen dat wij artiesten vervoer uiterst serieus nemen. Naast dat het vervoer van de artiest snel moet verlopen is het ook belangrijk dat de reis comfortabel en veilig verloopt verloopt. Young Security is gespecialiseerd in het verzorgen van stipte en accurate artiesten vervoer i.c.m. beveiliging in de gehele Benelux. Wij verzorgen het complete logistieke schema van de artiest. Dit kan een ritje zijn maar ook voor meerdere ritjes en zelfs meerdere dagen afhankelijk van de agenda van de artiest.

Representatieve chauffeursdiensten? Young Security

Een goed opgeleide en representatieve chauffeur die u vlot, veilig en comfortabel naar al uw afspraken brengt? Onze gecertificeerde chauffeurs rijden u graag en veilig van A naar B. Discretie is altijd gewaarborgd. Wilt u meer weten over onze chauffeursdiensten en wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk meer onze site: chauffeur-diensten.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Verstuur snel en gemakkelijk een offerteaanvraag via ons online formulier. Wij trachten er naar om binnen één werkdag een zo uitgebreid mogelijke offerte uw kant op te sturen, welke aangepast is aan uw wensen.