Beveiligingsdiensten voor diverse situaties

Beveiliging is nodig voor veel verschillende situaties. U kunt bijvoorbeeld beveiliging nodig hebben van uw bedrijfspand. Of wellicht dat u recent een diefstal van uw bouwplaats heeft meegemaakt en u dit in de toekomst wilt voorkomen. Ook kan het zijn dat u persoonlijk beveiliging nodig heeft. Naar welke beveiligingsdiensten u ook op zoek bent, bij de goed getrainde en opgeleide beveiligers van Young Security bent u in vertrouwde handen. U kunt bij ons terecht voor de volgende typen beveiligingsdiensten.

Zorgbeveiliging

Zorginstellingen zijn vatbaar voor diverse veiligheidsrisico’s voor cliënten, personeel, en bezoekers. Gastvrijheid en tegelijkertijd veiligheid creëren en bieden is wat bij onze beveiligingsdiensten hand in hand gaat. Iedereen moet zich immers veilig kunnen voelen in zorginstellingen.

Meer over zorgbeveiliging

Objectbeveiliging

Diefstal, fraude en vernieling. Iets waar ook uw bedrijf natuurlijk niet mee te maken wil hebben, zowel voor, tijdens of na kantooruren. Onze ervaren en uitgebreid getrainde beveiligers staan 24 uur per dag en desnoods 7 dagen per week klaar om uw bedrijf, terrein of waardevolle eigendommen te bewaken.

Meer over objectbeveiliging

Bouwbeveiliging

Bouwplaatsen liggen vaak afgelegen. En bij slechte verlichting of onoverzichtelijkheid, zijn deze locaties relatief eenvoudig te betreden. Met als resultaat dat deze plekken in de avonduren, de weekenden en in vakanties vaak doelwit zijn van diefstal en vandalisme. Bij Young Security verbeteren wij de situatie.

Meer over bouwbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u zelf of uw eigendommen directe bescherming nodig heeft. Wat de reden ook is: ons uitgangspunt is om ongewenste situaties in een vroeg stadium te herkennen en dus kunnen voorkomen.

Meer over persoonsbeveiliging

Chauffeursdiensten

In alle luxe, comfort en veiligheid van A naar B dankzij onze gecertificeerde chauffeurs. Dat kan desgewenst in combinatie met een persoonsbeveiliger. Ook kunnen we uw collega’s of compagnons beveiligen. Discretie is gewaarborgd.

Meer over chauffeursdiensten

Bedrijfsbeveiliging

Risico’s zijn er bij elke onderneming. Van veiligheid van uw personeel tot diefstal. De materiële schade is al erg vervelend, laat staan de psychologische impact die het vaak met zich meebrengt. Welk type beveiliging uw bedrijf nodig heeft, bespreken we graag met u samen.

Meer over bedrijfsbeveiliging

Beveiligingsdiensten op maat bij Young Security

Een luxe juwelier, een zorginstelling of een drukke zakenman. Elk bedrijf en ieder persoon is anders en zo kunnen ook veiligheidsrisico’s zeer uiteenlopend zijn. Een standaardaanpak is dan ook niet de juiste manier. Maatwerk wel. Voor elke opdracht gaan we eerst een persoonlijk gesprek aan waarop we een risicoanalyse maken. Aan de hand daarvan bepalen we samen met u hoe de (persoons)beveiliging eruit moet zien.

Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan voor meer informatie voor uw specifieke situatie.