Heeft u beveiliging nodig voor een project, object, evenement of persoon? Wij kunnen helpen!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

De beveiliging van een object, bouwplaats of haven? Young Security heeft ervaring in beveiliging van diverse groot- en kleinschalige projecten.
Meer dan alleen beveiligen

Ieder project is anders en vraagt om een andere aanpak. Daarom stemmen wij onze beveiligingsdiensten af op uw specifieke wensen en behoeften. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat graag met u meedenkt en werk uit handen neemt.

Allereerst maken wij een plan van aanpak, passend bij de aard van uw beveiligingsproject. Dit beveiligingsplan is voor u relevant als het gaat om het verkrijgen van de vereiste vergunningen. Onze beveiligers zorgen vervolgens voor een veilig verloop van uw beveiligingsproject en werken volgens het beveiligingsplan.

Onze beveiligers

De gediplomeerde en ervaren beveiligers van Young Security zijn representatief en gastvrij en zorgen dat uw beveiligingsproject succesvol en ordelijk verloopt zodat iedereen zich veilig en welkom voelt. De beveiligers zijn discreet aanwezig en treden vriendelijk maar doortastend op.

Ze zijn op elkaar ingespeeld en werken samen als een team. Voor onderlinge communicatie beschikken wij over een eigen portofoon kanaal waarop de beveiligers korte berichten met elkander delen. Zij weten vervolgens precies wat te doen.

Onze beveiligers zijn breed geschoold en kunnen allround worden ingezet voor diverse beveiligingsprojecten.

Kwaliteit beveiliging

Beveiliging is geen overdreven luxe, maar tegenwoordig een must. Uw beveiligingsopdracht moet u zonder zorgen uit handen kunnen geven aan een kwalitatief, betrouwbaar en bovenal gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

Young Security heeft meer dan 100 jaar ervaring in beveiliging, u kunt achteraf niet anders zeggen in goede handen te zijn geweest.
Door onze ervaring kunnen wij veel uit nemen van de organisaties. Wat wij uit handen kunnen nemen? Lees verder hier onder.

Risico-inventarisatie en -evaluatie

Young Security start ieder beveiligingstraject met een analyse: de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Zelfs wanneer een succesvol project of evenement opnieuw georganiseerd wordt. Want alles kan veranderen, dat geldt ook voor veiligheid.

Samen met u brengen we de veiligheidsrisico’s in kaart. Aan de hand daarvan stellen we een maatwerk veiligheidspakket samen, met een mix van diensten die zijn afgestemd op uw vraag en behoeften, en op de risico’s. Zo kunt u een verantwoorde keuze maken voor de beveiliging van uw evenement, bedrijf of object. En zo kunnen wij ervoor zorgen dat onze mensen en producten worden ingezet op die momenten en op die plaatsen waar zij het meest effectief zijn.

Ontruiming en Calamiteitenplan

Aan een ontruiming gaat vrijwel altijd een noodsituatie vooraf. Een noodsituatie die is ontstaan door menselijk handelen of als gevolg van de weer elementen. En dat net op het moment dat er een grote mensenmassa op een festival aanwezig is. Om groepen mensen veilig in beweging te krijgen naar een veilige locatie stelt Young Security voor evenementen ook ontruiming- en calamiteitenplannen op.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Verstuur snel en gemakkelijk een offerteaanvraag via ons online formulier. Wij trachten er naar om binnen één werkdag een zo uitgebreid mogelijke offerte uw kant op te sturen, welke aangepast is aan uw wensen.