Heeft u beveiliging nodig voor een project, object, evenement of persoon? Wij kunnen helpen!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Bedrijfsbeveiliging op maat

De werkdag afsluiten en met een gerust hart de deur van uw bedrijfspand dichtdraaien. Voor vele bedrijven is dat niet zo vanzelfsprekend als dat het klinkt. Zij hebben te maken met (extra) risico’s wat kan variëren van de veiligheid van het personeel tot gestolen goederen. Herkenbaar? Dan staan we graag voor u klaar met bedrijfsbeveiliging. Dat zo uitgebreid is als u dat wilt. Na de werkdag maar ook tijdens.

Maatwerk beveiliging voor bedrijven

Bedrijfsbeveiliging om diefstal en vandalisme te voorkomenEen winkelpand of een wat meer afgelegen fabriek of kantoorgebouw: geen enkel object of bedrijfspand is hetzelfde. Daarom passen we onze bedrijfsbeveiliging helemaal aan op uw organisatie of onderneming. Dat doen we nadat we samen met u een uitgebreide inventarisatie hebben doorgenomen. Zo bekijken we onder meer hoe inbraakgevoelig uw ramen en kozijnen zijn. Wanneer u dat wenst kunnen we dag en nacht beveiliging voor uw bedrijf uitvoeren.

Onze beveiligers zijn heel flexibel en combineren een vriendelijk ontvangst met het strikt toezicht houden op de beveiliging. Ongenode gasten houden we buiten de deur met controle op bezoekersregistratie.

Waar u onze ervaren beveiligers voor kunt inzetten:

  • Receptiediensten & toegangscontrole: vriendelijk ontvangst en strikte beveiliging;
  • Brand- en sluitrondes: controleren of alles goed is afgesloten, preventief handelen op (brand)gevaar en we activeren voor u het (brand)alarm;
  • Alarmopvolging: onze professionals zijn snel ter plaatse en treden adequaat op;
  • Controlerondes: binnen en/of buiten het bedrijfspand en op regelmatige of juist onregelmatige tijdstippen;
  • Collectieve beveiliging: we bewaken het terrein van bedrijven en kantoorgebouwen en controleren op verdachte personen, voertuigen, situaties en andere onregelmatigheden.

Mobiele Tijdelijke Camera’s

Nachtbewaking Young SecurityBij onze maatwerk beveiligingsdiensten is het ook mogelijk om te kiezen voor nachtbewaking in combinatie met een camerawagen. Daarmee houden we met camera’s vanuit de wagen de omgeving scherp in de gaten. Mochten er calamiteiten optreden, dan zijn we ook meteen ter plaatse om in te grijpen.

Dit werkt veel sneller en dus effectiever dan wanneer een meldkamer iets verdachts ziet op de camerabeelden maar niet op de locatie zelf is. De tijd die nodig is om wel op locatie te komen is genoeg voor de ongewenste bezoeker om goederen te vernielen of te stelen. Die tijd heeft diegene niet wanneer onze beveiliger al op locatie is en direct actie onderneemt.

Bedrijfsbeveiliging door Young Security

Graag verkennen wij samen met u de kosten en baten, zodat we een op maat gesneden (en uiteraard betaalbare) beveiliging aanpak kunnen realiseren. Vanuit deze doelstelling gaan we dan ook gezamenlijk aan de slag.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Verstuur snel en gemakkelijk een offerteaanvraag via ons online formulier. Wij trachten er naar om binnen één werkdag een zo uitgebreid mogelijke offerte uw kant op te sturen, welke aangepast is aan uw wensen.